Grote tuinloggers

Wat is er zo geweldig aan tuinblogs? In tegenstelling tot de meeste tuinmagazines, die de neiging hebben om gehomogeniseerd te worden, commerciële ondernemingen vol met foto’s en advertenties, heeft elke tuinblog een unieke persoonlijkheid. Sommige blogs zijn voorzien van een schrijver, mogelijk een gepubliceerde auteur, met tuinieren wijsheid te delen. Andere blogs zijn een samenwerking van verschillende creatieve groene vingers. U kunt zowat elk type blog vinden dat u wilt – blogs over specifieke soorten planten, containertuin ideeën en zelfs blogs op maat van uw specifieke klimaatzone. Of je nu worstelt met het droge klimaat en de arme grond van de Rocky Mountains of de insecten en de vochtigheid van het Zuiden, je zult iemand anders vinden waar je je mee kunt verhouden en van kunt leren.

Hier vind je entertainment, inspiratie en educatie van mensen die weten waar ze het over hebben. Deze bloggers hebben kinderen, honden en onkruid, en ze zijn niet bang om hun minder-dan-perfecte tuinieren kanten te delen. Hun fouten zijn je winst. Of je nu een daktuin in New York City hebt of een aantal hectare op het platteland van Amerika, je zult zeker een blog vinden die precies goed is.

Wat is er zo geweldig aan tuinblogs? In tegenstelling tot de meeste tuinmagazines, die de neiging hebben om gehomogeniseerd te worden, commerciële ondernemingen vol met foto’s en advertenties, heeft elke tuinblog een unieke persoonlijkheid. Sommige blogs zijn voorzien van een schrijver, mogelijk een gepubliceerde auteur, met tuinieren wijsheid te delen. Andere blogs zijn een samenwerking van verschillende creatieve groene vingers. U kunt zowat elk type blog vinden dat u wilt – blogs over specifieke soorten planten, containertuin ideeën en zelfs blogs op maat van uw specifieke klimaatzone. Of je nu worstelt met het droge klimaat en de arme grond van de Rocky Mountains of de insecten en de vochtigheid van het Zuiden, je zult iemand anders vinden waar je je mee kunt verhouden en van kunt leren.

Hier vind je entertainment, inspiratie en educatie van mensen die weten waar ze het over hebben. Deze bloggers hebben kinderen, honden en onkruid, en ze zijn niet bang om hun minder-dan-perfecte tuinieren kanten te delen. Hun fouten zijn je winst. Of je nu een daktuin in New York City hebt of een aantal hectare op het platteland van Amerika, je zult zeker een blog vinden die precies goed is.

keukengerechtigden

Kitchen Gardeners International. Kitchen Gardeners International is een non-profit groep die zich toelegt op het stimuleren van een duurzame levensstijl door middel van groentetuinieren. Hun blog biedt aanmoediging en tips voor de beginnende tot ervaren groentetuinier, evenals ideeën voor activisme in uw gemeenschap. De groep biedt subsidies aan voor diegenen die gemeenschapstuinen willen beginnen. Je komt weg met veel ideeën en inspiratie.

wegtogarden

Een weg naar de tuin. Toen Margaret Roach wegliep van haar chique baan als redacteur van Martha Stewart, wist ze twee dingen: ze wilde in alle rust tuinieren en ze wilde eindelijk een boek schrijven. Ze verhuisde naar de staat New York en kocht een boerderij in de buurt van een dorp met 300 inwoners. Ze schreef haar eerste boek, A Way to Garden, en begon de gelijknamige blog. Je moet deze aan je lijst toevoegen. Ten eerste, Margaret is immens sympathiek. Haar schrijven is geestig, warm en toegankelijk. Maar, dat is niet genoeg om de echte gepassioneerden van het tuinieren in stand te houden. Margaret biedt meer. De website staat vol met grappige, informatieve inzichten over het tuinieren. Je vindt er alles, van zaad beginnen tot composteren, plus recepten, diavoorstellingen en een tuinman’s FAQ. Bookmark het en kom vaak terug!

Koudklimatisering

Koud Klimaat Tuinieren. Als u ten noorden van zone 5 woont, is deze site iets voor u. Meerdere winterharde, kundige tuiniers delen hun advies over tuinieren in de “koude zone”. Zoek middelen voor het tuinieren in de “koude zone”, waaronder drijvende rijhoezen en aangepaste zaden, en vind veel advies over de hardste soorten voor uw tuin. De blog gaat vooral over bloemen, hoewel je hier een beetje van alles vindt.

kleine groene vingers

Kleine groene vingers. De eigenaar van de Blog, Dawn Isaac, werkte zeven jaar lang in de public relations voordat ze ontdekte dat haar ware passie tuinieren was. Ze verliet het snelle leven om haar eigen tuinbouwbedrijf te beginnen. Drie kinderen later combineerde ze moederschap met tuinontwerp. Ze runt een tuinclub voor kleuters en biedt veel inzicht, en zelfs lesplannen en activiteiten, voor het tuinieren met kinderen.

Brooklyn boerderij tuinieren blog

Brooklyn Farm. Als je een stedelijke tuinier bent (en zelfs als je dat niet bent), zul je van deze blog houden, gevuld met eigenzinnige, humoristische inzichten in wat het betekent om te tuinieren in de stad. In een bericht wordt de ellende van het schoonmaken van verhoogde bedden gevuld met penningen die door de katten uit de buurt zijn achtergelaten. Maar je zult ook veel praktisch advies vinden over het verstandig gebruiken van de ruimte en het kiezen van planten voor kleine ruimtes.

happy homesteader tuinieren blog

De Happy Homesteader. Ga naar de Happy Homesteader blog bij Moeder Aarde Nieuws als je serieus bent over tuinieren zelfredzaamheid, of gewoon een wannabe homesteader. Hier vindt u informatie over het starten van een boomgaard, bladmulch, hoektunnels en nog veel meer.

tuintherapie blog

Tuintherapie. Als doe-het-zelf-knutselen uw ding is, moet u zeker eens kijken naar Tuintherapie. Met tonnen keurige tuinprojecten, recepten en meer, zal het zeker de knutselende tuinman in ons allemaal inspireren.

Dus daar heb je het: zeven leuke blogs. Hebben we er een gemist? Laat ons weten wat je favoriete tuinblog is in de commentaren.

Als ze niet schrijft over tuinieren, eten en inblikken, brengt Julie Christensen graag tijd door in haar tuinen, met onder andere vaste planten, groenten en fruitbomen. Ze heeft honderden tuinartikelen geschreven voor het Gardening Channel, Garden Guides en San Francisco Gate, evenals verschillende e-boeken.