De Beste Buiten Beveiligingscamera

Een buiten beveiligingscamera is een krachtig afschrikmiddel voor onruststokers en een handige manier om te bepalen of dat ding dat in de nacht gaat een vriend, vijand of harig schepsel is. We raden de Google Nest Cam Outdoor aan voor de job. Het is volledig weerbestendig en hoewel je een abonnement nodig hebt om persoonsmeldingen te ontvangen, activiteitszones in te stellen en opnames op te slaan, stuurt de Nest Cam Outdoor bewegingsgevoelige smartphone-meldingen en kun je kiezen tussen het opnemen van gebeurtenissen of het vastleggen van absoluut alles 24/7.

De Google Nest Cam Outdoor Wi-Fi camera bevat alles wat een DIY bewakingscamera nodig heeft: scherpe 1080p video, een breed gezichtsveld en tweewegs audio. Het optionele Nest Aware abonnement (vanaf $6 per maand) geeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen evenement-gebaseerde opname of het vastleggen van alles 24/7, evenals aanpasbare Activity Zones en persoonsdetectie, wat helpt bij het verminderen van storingswaarschuwingen. De Nest Cam Outdoor heeft een weerbestendig snoer en een stekker, evenals een handig montagesysteem waarmee je het apparaat in elke richting kunt richten. Het netsnoer beperkt echter de plaatsingsmogelijkheden tot gebieden die binnen het bereik van een stopcontact liggen, en als je een internet-datadop hebt, kun je problemen hebben met non-stop-opname.

De beste echt draadloze bewakingscamera  – WiFi-camera voor buiten
Dit is de beste batterijgevoede buiten-WiFi-camera, met heldere beelden, tot zeven dagen gratis cloudopslag en de optie om tegen betaling gedetailleerde waarschuwingen toe te voegen.

230 dollar van Amazon
Als je meer geïnteresseerd bent in het controleren van je kinderen of het spotten van pakketten dan in het in de gaten houden van jagers, dan is de Arlo Pro 2 ook een goede keuze. De beelden zijn niet zo scherp als die van onze hoofdpluk, en hij laat wel een paar seconden ruimte tussen de videoclips. Hij is echter snoerloos, dus je kunt hem gemakkelijk overal plaatsen en hij kan tot vijf minuten continue beweging opnemen. Het biedt ook praktische smart-home integratie, wordt geleverd met zeven dagen gratis cloud-opslag, en bevat de optie voor lokale video-opslag. En tegen betaling kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week opnemen (hoewel u de camera dan wel moet aansluiten), evenals persoons-, dier-, voertuig- en pakketdetectie plus meer cloud-gebaseerde video-opslag.

Upgrade keuze
Google Nest Cam IQ Outdoor
Google Nest Cam IQ Outdoor
De meest geavanceerde buiten Camerabeveiliging
Het vermogen van de Google Nest Cam IQ om automatisch bewegende objecten te volgen en mensen te identificeren, samen met het heldere, gedetailleerde beeld en de betrouwbare opname, helpt deze camera om elke activiteit vast te leggen en te identificeren.

400 dollar van Best Buy
$360 van Walmart
De Google Nest Cam IQ Outdoor is de meest technologisch geavanceerde buitencamera die we hebben getest. Dit model heeft een close-up tracking functie, die automatisch inzoomt op de beweging en vervolgens die beweging rond het gezichtsveld volgt. Om die beelden duidelijk te maken, heeft het een 8-megapixel 4K sensor, HDR (high dynamic range), en 12x digitale zoom. Het kan onderscheid maken tussen algemene beweging en mensen, waardoor er minder valse alarmen zijn, en het kan zelfs mensen identificeren die je hebt gelabeld (na een leerperiode). Maar zoals alle Nest-camera’s vereist dit model de Nestbewuste service voor u om alles te doen wat niet live te zien is.

De Google Nest Cam Outdoor levert 1080p video, kan onderscheid maken tussen een persoon en andere bewegende objecten en is volledig weerbestendig.

De beste echt draadloze buiten-WiFi-camera
Dit is de beste batterijgevoede buiten-WiFi-camera, met heldere beelden, tot zeven dagen gratis cloudopslag en de optie om tegen betaling gedetailleerde waarschuwingen toe te voegen.

De meest geavanceerde buiten beveiligingscamera
Het vermogen van de Google Nest Cam IQ om automatisch bewegende objecten te volgen en mensen te identificeren, samen met het heldere, gedetailleerde beeld en de betrouwbare opname, helpt deze camera om elke activiteit vast te leggen en te identificeren.

We hebben de buitencamera’s al ongeveer vier jaar in de gaten gehouden, dus we hebben de nieuwe en bestaande modellen in de gaten gehouden, maar ook welke functies we kunnen verwachten.

Beeldresolutie: De meeste buitencamera’s streamen 1080p video. Er is heel weinig reden om een 720p-camera te kopen, tenzij het speciale functies heeft of je het kunt krijgen voor minder dan 100 dollar.
Nachtzicht: Alle outdoor Wi-Fi-camera’s zouden nachtzicht moeten hebben. Het nachtzicht kan een factor zijn afhankelijk van waar u van plan bent de camera te plaatsen.
Waarschuwingen: Een goede buiten beveiligingscamera waarschuwt uw smartphone of tablet wanneer deze beweging detecteert. Snellere waarschuwingen zijn beter, maar de snelheid ervan is vaak meer afhankelijk van het netwerk waarmee u verbonden bent dan van de camera zelf. We zochten ook naar camera’s die onderscheid konden maken tussen verschillende oorzaken van beweging, zoals een persoon, voertuig of dier.
Opslag: Cloud-opslag (waarbij video wordt opgeslagen op een externe server die door de fabrikant wordt bediend in plaats van bij u thuis) is tegenwoordig de norm, maar sommige camera’s slaan de opnames lokaal op op een microSD-kaart of een aangesloten harde schijf. Opslag aan boord is leuk, maar het helpt niet veel als iemand de camera steelt of als u stroom verliest.
Audio: Een goede buiten-WiFi-camera moet een ingebouwde microfoon hebben, zodat je tsjilpen en gebabbel kunt horen. De meeste hebben ook een luidspreker voor tweerichtingscommunicatie, zodat je kunt praten met degene die voor de camera staat.
Smart-home integratie: De meeste buitencamera’s bieden een of andere vorm van smart-home integratie, zoals ondersteuning voor Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, IFTTT (If This Then That), SmartThings en nog veel meer.
Vermogen: camera’s met batterijvoeding bieden een flexibele plaatsing. Veel Wi-Fi-camera’s voor buitenshuis hebben echter nog steeds wisselstroom nodig, waardoor de plaatsing beperkt is tot binnen het bereik van een stopcontact. Verschillende van de modellen op onze lijst moeten in de buitenverlichting worden geplaatst.